کوکو سیب زمینی
بسته بندی نامناسب گوشت گاو برای انجماد باعث سوختن فریزر، از بین رفتن طعم و تغییر بافت می شود. این روش بسیار شبیه به روش قبلی است، اگرچه یک مرحله دیگر به فرآیند پخت اضافه می کنید. آنها را پوست کنده و تکه تکه می کنند و بدون بلانچ در آب سرد قرار می دهند. وقتی سیبزمینیها منجمد شدند، میتوانید آنها را به کیسههای نگهداری در فریزر که دارای برچسب تاریخ هستند، منتقل کنید. برای قطعات بزرگتر، یک شب در یخچال ذوب کنید. سپس پخت را در آب جوش تمام کنید تا نرم شود، آبکش کنید و استفاده کنید.
سیب زمینی یکی از مطمئن ترین غذاهایی است که می توانید در انبار یا یخچال خود پیدا کنید و آن را برای ماه ها در مکانی خنک و تاریک بدون پوسیدگی یا ترش شدن نگه دارید. کوری ویلیامز نویسنده غذا برای MyRecipes و Allrecipes است. گاهی اوقات پوست به بالا بردن یک ظرف سیب زمینی به سطحی کاملاً جدید کمک می کند و گاهی اوقات پوست روی آن ضروری است و نمی توان آن را جدا کرد.
کوکو سیب زمینی جدید
این کار سطح هر سیب زمینی را کاهش می دهد و سفید کردن آنها و سپس فریز کردن آنها را آسان تر می کند. اگر می خواهید پوست را جدا کنید، یک پوست کن سبزیجات یا یک چاقوی کوچک بردارید و لایه بیرونی آن را بردارید. بسته به مدت زمان ماندگاری سیب زمینی ها، می توانید آن ها را برش دهید، نگینی کنید یا نگینی کنید. اگر میخواهید پوست سیبزمینیهایتان را حفظ کنید، پیشنهاد میکنیم ابتدا آنها را برش دهید تا از آسیب فریزر جلوگیری کنید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی
وقتی چیپس ها یخ زده می شوند، می توانید آن ها را به کیسه های ذخیره سازی ایمن در فریزر که دارای برچسب تاریخ هستند انتقال دهید. مطمئن شوید که هیچ توده یخ زده یا نقطه سردی در وسط مرغ/بوقلمون وجود ندارد. پس از ذوب شدن، می توانید مرغ/بوقلمون را که قبل از انجماد پخته شده است به ظرف جدیدی تبدیل کنید و دوباره آن را در فریزر قرار دهید تا یک روز دیگر بخورید. اگر مرغ باقی مانده است که می توانید بعداً بخورید، بلافاصله آن را در یک ظرف دربسته یک شبه نگهداری کنید.
پس از انجام این کار، داخل سیب زمینی را بردارید، آن را له کنید و سپس آن را تا حد ممکن محکم در پوست ها قرار دهید، مطمئن شوید که هوا داخل آن نباشد. این فرآیند همچنین مزیت دیگری را ایجاد می کند که سیب زمینی های سرخ شده را در داخل کرکی و از بیرون ترد و ترد می کند. این کار باعث میشود تا زمانی که آماده خوردن هستید، یخزدایی و پختن آنها آسانتر شود. همچنین میتوانید آنها را برش دهید تا پس از ذوب شدن آماده پخت شوند. سیب زمینی بسیار متنوع است و می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد و بیشتر غذاهای مورد علاقه ما حاوی سیب زمینی به شکلی هستند. این یک راه عالی برای حفظ طعم آنها است که گاهی اوقات وقتی آنها را در کمد نگه می دارید کاهش می یابد.
دستور پخت کوکو
اگر چیپس ها نیم پز هستند، باید قبل از انجماد آن ها را سفید کنید. با این حال، اگر آنها پخته شوند، فرآیند کمی ساده تر است. هنگامی که آنها ذوب شدند، باید بتوانید سیب زمینی های خود را به طور معمول بپزید. با این گفته، اگر ترجیح می دهید سیب زمینی را با پوست منجمد کنید، می توانید.
غذای ساده با سیب زمینی بدون فر
کیک های سیب زمینی اگر با مواد مناسب درست شوند برای سلامتی مفید هستند. منبع خوبی از مولتی ویتامین ها و حاوی فیبر است که برای حفظ سلامت و تناسب اندام بسیار مهم است. اگر به دنبال دستور العمل های کاهش وزن هستید، این یکی را در سرخ کن عمیق امتحان کنید. این دستور را مادرم درست کرده بود که برای چای عصرانه درست می کرد. گاهی اوقات از رویه پودر سوخاری صرف نظر میکند و مستقیماً سرخ میشود تا شبیه تیکی یا کباب سیبزمینی شود. همچنین می توانید با توجه به سلیقه و ذائقه خود تنوع ایجاد کنید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی یوتیوب